A kasse priser hjælper med at få folk i job

Der har været meget stor ledighed under finanskrisen i den danske arbejdsstyrke. Når folk er blevet fyret, har de haft store problemer, da cirka en tredjedel af alle danskere ikke er medlem af en a-kasse. Det betyder, at man hverken har stået med dagpenge eller med en, der kunne guide en til et job. De faldende priser for medlemskab af en a-kasse, har dog gjort at denne udvikling slet ikke er så dominerende længere, hvilket betyder, at ledigheden er dalende.

Billig a-kasse gør forskellen

En række initiativer har gjort, at flere a-kasser nu er så billige, at langt de fleste danskere melder sig ind i en. En af grundende til dette er, at der er blevet lavet en række love, der skal overholdes som a-kasse, hvilket betyder, at mange a-kasser, store som små, indeholder og overholder det samme på trods af prisforskelle. Det har netop åbnet op for, at flere nu kan få sig en billig a-kasse, hvor man ikke længere behøves, at betale mere for de samme fordele. Se også denne guide til en billig a-kasse der klarer det tunge arbejde for dig, med at liste priser på de største a-kasser.

Ændringerne har også medført væsentligt større konkurrence, hvilket betyder, at priserne langsomt begynder at dale ned. Udover det har en initiativer som gratis a-kasse til studerende betydet, at man allerede fra en ung alder bliver vant til at have en a-kasse og forstår betydningen af den, så man ikke, når man kommer ud på arbejdet, finder sig et job, uden at vide, hvad der kommer til at ske, hvis man pludselig ikke har det længere.

Steget medlemstal på baggrund af nye a kasse priser

De nye og lavere priser, man skal betale, hvis man vil være medlem af en a-kasse har også betydet, at langt flere melder sig ind i de enkelte a-kasser, og medlemstallet stiger derfor kontinuerligt i disse dage. Det er i bund og grund en god historie for det danske samfund, da vi nu i fremtiden kommer til at have væsentligt færre mennesker på kontanthjælp, som ikke skubbes ind på arbejdsmarkedet.