Apple introducerer ny og billig iPhone SE

Apple har lanceret deres nye iPhone SE, som går imod de senere års tendenser med en større telefon, da denne udgave blot er 4 tommer stor. Telefonens udseende minder meget om iPhone 5, der også havde en lysere farve i toppen og bunden af telefonens bagside og så er den billigere at få fingrene i.

Apple har valgt at genanvende den samme chip, som man kender fra iPhone 6S. Den såkaldte A9-chip. Det betyder, at denne telefon har samme hastighed og ydeevne som 6S’eren – den kommer bare i mindre format.

Der er allerede blevet produceret tilbehør til den nye iPhone. Der er blandt andet blevet sendt et lækkert nyt iPhone etui i læder på gaden, som passer perfekt til den nye iPhone SE. Så skal du have den nye iPhone, så er der altså stadig ingen undskyldning for ikke at beskytte den efter bedst mulige evne. Derudover vil du selvfølgelig også kunne få alt det vante tilbehør, som du kan få til de andre modeller, til denne nye udgave.

En af de vedvarende udfordringer som Apple står med, i forhold til deres iPhone, er batteritiden. I takt med at skærmene er blevet større, er det også blevet sværere at forlænge batteritiden, fordi en større skærm simpelt nok kræver mere energi. Derfor siger det også sig selv, at den mindre skærm på den nye udgave vil være mere batterivenlig. Apple selv, siger, at deres nye iPhone har den bedste batterilevetid af deres modeller nogensinde. Alternativt kan man selvfølgelig også vælge en powerbank der passer til Apples iPhone til supplement. Man skal selvfølgelig altid tage producentens ord med et gran salt, men ikke desto mindre, så giver det mening, at levetiden for batteriet skulle være bedre her. Alene på grund af størrelsen.

Apples nye iPhone er samtidig væsentligt billigere end de tidligere modeller, som er blevet sendt på banen af teknologigiganten. Det er helt sikkert en håndsrækning til den del af deres fans, der ikke har kunnet være med på de senere års dyre telefoner.