Her er den bedste måde at udføre en algebehandling på

Mange danskere får i disse år foretaget en algebehandling af deres bolig, når foråret har meldt sin ankomst. Med det fugtige og skiftende vejr er det nemlig oftest her, at man tydeligst ser de grimme belægninger af alger, der omklamrer facaderne og taget på din bolig. Der er rigtig mange måder man kan vælge at angribe de grønne belægninger på. Mange vælger at gøre brug af professionelle kræfter, for at være sikker på, at algerne ikke kommer igen lige med det samme.

De bedste måder at udføre en algebehandling på

Her følger et bud på hvilke algebehandlinger, der er de mest effektive mod algerne

  • Mange vælger at bestille en algebehandling af et professionelt firma, fordi det kan være besværligt selv at skulle i gang med at fjerne algerne. Er der for eksempel tale om alger på taget, kan det samtidig være farligt at gå i kamp mod de grønne belægninger
  • En anden mulighed er at gå i gang med en hård kost eller børste sammen med rindende vand. Denne måde er uden tvivl den mest miljøvenlige idet, der ikke gøres brug af algebekæmpende midler. Samtidig skal man dog også være klar over, at chancen for at algerne vender tilbage er højere.
  • Hvis du vælger selv at give dig i kast med en algebehandling af din bolig, så er det meget vigtigt at du sikrer dig, at du ikke bruger midler, der ikke er godkendt til algebehandling.

I Danmark eksisterer der i øjeblikket blot ét enkelt middel, der er godkendt til algebehandling af tage. Det er meget vigtigt at være opmærksom på, at man anvender det rigtige middel, da det er strafbart at bruge midler, der ikke er godkendte.

Besøg denne side for mere information om algebehandling af tag, fliser og facade.