Bruseafskærmning: Danskerne vil have glas frem for plast

I mange år har det næsten været givet, at danskerne valgte en bruseafskærmning af plast. Det har for mange været langt det letteste at vælge, og så har det været mindre afgørende, hvordan det så ud. Men sådan er det ikke længere i dag, hvor udseendet af de materialer, vi vælger, er blevet langt mere afgørende for vores endelige valg. Derfor vinder brusevæggen i glas nu frem blandt mange familier, der skal indrette deres nye badeværelse, renovere badet eller bygge selv. Dette viser nye trends på området.

En bruseafskærmning i glas er i mange tilfælde en langt pænere løsning, end et kedeligt plastforhæng, som mange benytter rundt omkring i de danske hjem. Det giver en langt større mulighed for at skabe en hyggelig stemning og atmosfære på badeværelset, som er en stil mange ønsker og forsøger at ramme. Det klassiske og stilrene har vundet plads i de danske badeværelser ifølge nye tal. Men det er også et valg, der kræver, at man har lyst til at vedligeholde glasset, så det altid tager sig ud fra sin bedste side.

En brusevæg i glas er også praktisk at vedligeholde

Det er ganske nemt at holde glasset pænt i brusevæggen. Det kræver blot, at du instruerer familiens medlemmer til at tørre glasset af efter brug. På den måde slipper du for at skulle se på kalkpletter og andet skidt, der samler sig og gøre væggen grim at se på. En gang i mellem kan du med fordel anvende et rengøringsmiddel i den milde ende, der kan få glasset til at skinne som nyt igen. Der er ingen tvivl om, at hvis du magter at løse denne opgave, så står du med alle muligheder for at skabe et smukt udseende badeværelse, der vil have en masse muligheder. En badevæg i glas giver også muligheden for at lege med lyset, der kan skabe en stemning i badeværelset.

Og er du i tvivl om hvorvidt en bruseafskærmning i glas falder i din smag, så besøg www.unidrain.dk/produkter/glassline/ og få mere inspiration til, hvordan en bruseafskærmning både kan være en brusevæg og brusedør, afhængig af hvad du foretrækker.