EM i fodbold: Nu er det knald eller fald

Fodboldfans over hele Europa svæver i disse dage på en lyserød sky. Der er nemlig EM i fodbold i Frankrig, hvilket betyder, at der mere eller mindre er verdensklassefodbold hver eneste dag. Turneringen er nået videre fra gruppespillet, som nogen mener har været en smule kedeligt til tider, fordi der i år er flere hold med end normalt. Det har betydet, at fire af de bedste 3’ere også er gået videre til knock out-fasen.

Det er Schweiz og Polen der sparker knald-eller-fald kampene i gang i dette års EM i fodbold. Resultaterne i gruppespillet har betydet, at vi nu står med to store ”grupper”, hvor ét mandskab fra hver gruppe mødes i finalen. Og det tegner til at blive nogle fantastiske opgør. I den ene gruppe er der nemlig hold som England, Italien, Spanien og Frankrig, hvilket kun kan betyde, at vi får nogle fantastiske opgør.

Derfor skal du følge med i de afgørende runder i EM i fodbold

Som sagt starter knald-eller-fald-runderne i EM snart, og der er masser af grunde til at følge med:

  • De bedste fodboldspillere er stadig med i turneringen. Hvad end du er til Ronaldo, Modric, Müller eller Iniesta, er de alle stadig med i EM i fodbold.
  • Det er nu, vi ser de bedste mod de bedste. Allerede i første knock-out-runde møder eksempelvis Italien og Spanien hinanden, mens også Kroatien og Portugal skal krydse klinger. Hvis nogen mente, at gruppespillet var kedeligt, er det helt sikkert slut.
  • EM i fodbold er lig med historie. Der bliver skrevet historie til hver eneste fodboldslutrunde, og det er altid smukt at opleve. Bliver Spanien de første til at vinde EM tre gange i træk? Eller bliver det Frankrig?

Er du så heldig at være på fodboldrejse i Frankrig, så må du meget gerne sende os billeder og gode historier fra kampene. Vi følger turneringen tæt og vender tilbage med en opdatering og status. Husk også at du kan følge med på DR fra kl. 20:50, hvor kvartfinalen imellem Polen og Portugal sparkes igang!