Mange tager på fodboldrejser for at opleve Kasper Schmeichel

Det er nu, du skal slå til, hvis du skal opleve et ægte dansk eventyr på dine fodboldrejser. Lige nu sker der nemlig noget, som ingen havde forudset i sommer. Den danske målmand Kasper Schmeichel, som er søn af den legendariske Peter Schmeichel, har nemlig gang i noget af et eventyr. Han spiller i den lille klub Leicester F.C, som ikke har haft nogen rolle i top fem i rigtig mange år i Premier League. Lige nu er de dog med helt oppe i toppen, og det betyder, at det er det perfekte tidspunkt at komme af sted på sportsrejser. Hos sportsrejsebureauet La Travel kan man allerede nu booke de populære fodboldrejser og her kan du følge den danske målmand i aktion, når han sørger for at holde boldene væk fra målet i Leicesters ende. Der er to måder, hvorpå du kan opleve ham.

  • Du kan enten tage hen og se, når Leicester møder en af de store klubber i England
  • Ellers kan du besøge King Power Stadium på dine fodboldrejser

Oplev den danske målmand på dine fodboldrejser hjemme eller ude

Det er to helt forskellige oplevelser, der venter, afhængigt af hvor du ser Leicester spille. Hvis du tager hen og ser dem på udebane, for eksempel i London mod Chelsea, vil du virkelig få fornemmelsen af en storkamp. Her er stadionnet kæmpe stort, og det er billetpriserne også. Til gengæld kan du meget billigt komme til London.

Omvendt er det, hvis du besøger Leicester. Her koster det en smule mere at komme hen til byen, men i og med at klubben er en smule mindre, koster det ikke så meget på stadion for at få den fede oplevelse. Ydermere er der også noget andet, som kan være en fordel ved at besøge Leicester. Flere danskere har nemlig via Twitter fået lov at møde målmanden, når de har skrevet, at de skulle hen og besøge ham på deres fodboldrejser.