Nyt Apple etui er for de kræsne iPhone-ejere

I takt med at telefonerne udvikler sig fra år til år, bliver kravene til de, for mange, uundværlige iPhone-covers og Apple etuier også større og større. Kvaliteten og funktionaliteten skal følge trop, når en ny iPhone lanceres hvis man spørger ejerne.

Ingen undtagelser er ej heller blevet gjort efter lanceringerne af iPhone 6 og 6S, der efterhånden har været på markedet i noget tid. De nye tynde udgaver af iPhonen har stillet større krav til producenterne, da folk ikke vil investere i et cover, hvis det betyder, at telefonens tykkelse bliver markant ændret.

Derfor har man fremstillet et nyt cover, som knap påvirker den følelse, man står med, når man holder en af de nye iPhone-modeller i hånden. Et nyt Apple etui lavet af italiensk læder falder særlig i god jord, og det er produceret af de samme designere, som arbejder med iPhone. Læderet, som er brugt til etuiet, er specialbehandlet og garvet fra Europa.

iPhone-ejere vil have æstetisk Apple etui

Er du en af de mange iPhone-ejere, som går meget op i udseendet af din telefon, men som samtidig gerne vil give din telefon den bedste beskyttelse, så er dette et cover lige noget for dig. Indersiden af coveret er betrukket med for af mikrofiber, hvilket betyder, at din telefon ikke risikerer at blive ridset af coverets inderside, som det er set i tilfælde med andre covers. Coveret fås i mange forskellige farver, som f.eks. brun, støvet rosa, rød og natblå.

Som du måske kan høre på farverne, så er dette cover uden tvivl tiltænkt iPhone-ejeren, der ikke er ligeglad med, hvordan ens telefon tager sig ud. Mange vælger i dag at bruge telefonen uden cover, da de mener den er pænest uden. Men med dette nye Apple etui burde det ikke længere være nødvendigt. Her har kvaliteten og æstetikken fulgt hinanden til tops!