Rejsebranchen oplever boom i efterspørgslen på fodboldrejser

Er du kæmpe fan af Liverpool, Manchester United, Arsenal eller et helt andet tophold i den engelske Premier League, behøver du ikke at sidde derhjemme og følge hver kamp. Det er nemlig nemt at komme helt tæt på stjernerne, og det behøver ikke at koste særligt meget. På denne måde kan du sagtens tage en tur til de helt store stadions, uden at smadre budgettet for de næste halve år. Finder man de rigtige udbydere, kan man nemlig få fodboldture til Old Trafford, Anfield, White Hart Lane og mange af de andre stadions til en billig pris.

Arrangerer dine fodboldrejser, så du kan se din yndlingsspiller

Flere i rejsebranchen oplever i øjeblikket også et stort boom i efterspørgslen på sportsrejser, herunder især på billetter til fodboldrejser i Europa og de største topligaer. Der er mange dygtige og meget dyre spillere, hvis man f.eks. tager til England og ser fodbold. Et eksempel på dette er Raheem Sterling, der netop er blevet solgt til Manchester City for 49 millioner pund. En pris, der næsten lander på femhundrede millioner i danske kroner. Bestiller du en fodboldrejse, hvor du kan se Manchester City på udebane eller hjemmebane, vil du få mulighed for både at se Sterling, men også de andre verdensstjerner som Joe Hart og Sergio Agüero på helt tæt hold.

Fodboldrejserne kan sagtens indeholde flere kampe

Du behøver dog på ingen måde at begrænse dig til en kamp. Man kan nemlig sagtens arrangere fodboldrejser, hvor der bliver mulighed for at se flere forskellige kampe i flere forskellige byer. Mange af de engelske fodboldklubber er dog beliggende i samme by. Hermed kan du for eksempel både opleve Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, West Ham United og Crystal Palace, hvis du tager en tur til storbyen London. Her er der desuden gode overnatningsmuligheder, hvor man også vil få muligheden for at opleve ting, der ikke relatere sig til fodbold, hvis man altså har lyst til det. Der er nemlig også rig mulighed for at fodboldnørde hele turen igennem.

Se video med “breakout” stars i Premier League: