Salget af iPhone tilbehør stiger fortsat

Der er ingen tvivl om, at danskerne er vilde med Apple og deres iPhone tilbehør. Således virker det som om, at det er stort set lige meget hvad den amerikanske gigant sender på banen. Populært, det skal det nok blive. Dette ses tydeligt i den måde hvorpå salget af iPhone tilbehør stiger og stiger, i takt med at flere og flere danskere anskaffer sig en iPhone. Således har langt, langt størstedelen af landets mobilbrugere en smartphone, og det er ofte Apples udgave, valget falder på.

Salget af iPhone tilbehør er i særdeleshed steget efter, at Apple lancerede deres egne produkter. Det er specielt covers, der bliver solgt meget af verden over. Den smarte beskyttelse til mobilen fås i alle tænkelige farver og materialer, og det er netop det, der gør dem så populære. Det er nemlig muligheden for at personalisere sin iPhone, så den ikke ligner alle andres.

Her er det mest populære iPhone tilbehør

Vi ser altså fortsat en stigende trend indenfor iPhone tilbehør som genre. Også spil så som Pokemon GO har rykket ved efterspørgslen på Powerbanks, så spillerne altid kan holde strøm på deres mobil, når de jagter Pokemons ude i naturen. Den stigende trend indenfor sundhed og motion har også fået flere til at investere i smarte, farverige og løbevenlige headsets til iPhone, flere med trådløs bluetooth forbindelse, så ledninger helt kan undgås. Derudover er vi blevet bedre til at passe på vores mobiler viser undersøgelser, hvor køb af covers og særlige etuier er kommet i søgelyset hos særligt de nye mobilkunder.

  • Covers
  • Beskyttelsesfilm
  • Powerbanks
  • Headsets

Men det er altså Apples lancering af deres egne covers, der har fået salget af iPhone tilbehør til at stige til hidtil usete højder. Derfor er der nok ingen tvivl om, at Apple ser frem til at lancere deres næste skud på iPhone-stammen, iPhone 7. Der er nemlig en masse rygter, der allerede løber vidt omkring på diverse internetfora rundt omkring i verden. Hvad bliver det næste, Apple finder på? Ingen ved det præcist, men der er en masse, der forsøger at gætte. En gættekonkurrence, der uden tvivl passer Apple og deres økonomichef ganske glimrende. For mon ikke det betyder, at både salget og ikke mindst udvalget af nyt iPhone tilbehør endnu engang vil stige yderligere.