Spilteknologi finder de rette møbler til kontoret

Vigtigheden af at have den rette indretning på kontoret bliver større og større verden over. Således udvikler man hele tiden på at optimere metoderne til at vælge de rette kontormøbler, som firmaer og virksomheder kan placere på deres kontorer. Et af de nyeste skud på stammen indenfor møbelteknologi kommer fra det danske firma LoveMyHome, der har udviklet en teknologi, der hjælper firmaer med at skabe deres ønskede kontor i et 3D-univers, for på den måde bedre at kunne visualisere det endelige resultat. Ideen er nu blevet til en egentlig forretning, og det går strålende for den lille virksomhed, der gerne vil vokse sig større.

Firmaer indretter kontorer i spil-univers

Ideen til den moderne boligindretning viste sig nødvendig, da en af mændene bag firmaet selv skulle til at indrette sin lejlighed. Her fandt han ud af, at mulighederne for forbrugere på var meget begrænsede. Med en baggrund i udvikling af komplekse 3D-spil og applikationer vurderede folkene bag, at det kunne gøres meget bedre end det nuværende udbud. Derfor blev alle kræfter sat ind på at skabe et produkt, der er henvendt til forbrugeren.

Det er altså endt ud i et meget populært indretningsværktøj, hvor man i en 3D-verden kan vælge de møbler, man tror, vil passe bedst ind i rummet. På den måde kan man prøve flere forskellige ideer af, inden man beslutter sig for den endelige vej.

Ideen er blevet meget populær blandt flere firmaer, der har haft brug for et værktøj til at designere deres fremtidige kontorer og på samme tid udvælge de rette kontormøbler. Hos Kontormøbler Viby gør man f.eks. meget ud af at hjælpe kunderne med deres indretning, hvilket de fleste kunder sætter stor pris på idag.

LoveMyHome satser nu på at etablere sig på det amerikanske marked hvor konkurrencen er større, for på den måde at kunne udbrede teknologien på et større marked og til andre forhandlere.