Trådløse høretelefoner og headsets vinder frem

For rigtig mange iPhone-ejere er noget af det vigtigste tilbehør deres høretelefoner, fordi de bruger deres telefon til at høre musik. Og hvis man følger med i det danske gadebillede, vil man se, at flere og flere af disse headsets er blevet trådløse. Det betyder, at de kører på bluetooth og at man på den måde kobler høretelefoner til sin iPhone. Beats by Dr. Dre er en af de førende producenter på markedet, og deres headsets spottes mange steder.

Trådløse høretelefoner har flere fordele, der gør dem mere praktiske end dem, der har ledninger. Mange mennesker, der går i fitness, hvilket rigtig mange danskere gør, vil ofte foretrække den trådløse model, fordi der ikke er nogle ledninger, der kan forstyrre træningen. Derfor ser man rigtig mange Beats-høretelefoner i de danske fitnesscentre.

Her er nogle af de fordele, der følger med trådløse høretelefoner

Meningerne er delte, når det kommer til headsets. Her følger nogle af de fordele, der kommer med den trådløse model:

  • De trådløse høretelefoner har selvsagt ingen ledninger, der kan genere dig i det, du laver, mens du hører musik. Mange kender til frustrationerne over, at ledningerne vikler sig sammen, når de ligger i en lomme eller lignende.
  • Samtidig gør bluetooth-forbindelsen det muligt, at du kan høre musik uden, at din telefon er i umiddelbart nærhed.
  • Højtalerne kan også forbinde med andre elektronisk tilbehør der understøtter bluetooth, hvilket åbner op for flere funktioner.

Det bliver spændende at se i fremtiden, om trådløse headsets kommer til at tage fuldstændig over fra de klassiske modeller, som vi kender med ledninger. Det er svært at spå om, hvordan den danske befolkning vil tage imod de trådløse bluetooth høretelefoner til iPhone, men alt tyder på, at det er den vej, som alle producenterne går. Det afgørende moment bliver, hvordan Apple har tænkt sig at agere på markedet, må man formode.