Trends: iPhone 6S et af de mest søgte ord i 2015

Der er efterhånden ingen tvivl om, at Apple-produkter er ganske populære blandt den danske befolkning. Således har den amerikanske elektronikgigant sat sig solidt på mobilmarkedet med deres iPhone, der ved hvert eneste nye udgivelse skaber mange rygter om, hvad den nye telefon kommer til at indeholde. Nu viser tal fra Google, at dette ikke var anderledes forud for iPhone 6S’ indtræden på markedet. Således var iPhone 6S det 7. mest googlede ord i 2015 blandt danskerne.

Dette tal vidner utvivlsomt om, at Apple virkelig har fat i den lange ende, når det kommer til elektronikmarkedet i Danmark. Dette viser sig tydeligt, når man bevæger sig rundt i det danske gadebillede. Her dominerer Apple med deres hvide høretelefoner stort, hvilket blot er endnu et eksempel på, at Apple er den største spiller på markedet i øjeblikket.

Her er de 10 mest google ord i 2015:

Disse 10 ord var de mest googlede blandt danskerne i 2015. iPhone 6S kommer ind på en syvendeplads ifølge Google Trends, der har frigivet listen over de mest søgte ord.

  1. io
  2. Solformørkelse
  3. Eurojackpot
  4. Tour de France 2015
  5. Valg 2015
  6. Kahoot
  7. iPhone 6s 
  8. MGP 2015
  9. Charlie Hebdo
  10. Fifty Shades of Grey

Denne gang er det ikke anderledes, når det kommer til rygter forud for en ny iPhone-release. Som vi så det forud for iPhone 6S, så er der i lige så høj grad mange rygter omkring den kommende udgivelse af iPhone 7, som man regner med at se senere i år. Derfor er det ikke utænkeligt, at et af de mest googlede ord i 2016 bliver iPhone 7. Derudover forventes der at være en stigende efterspørgsel på iPhone tilbehør så som Powerbanks og sticks, som led i det populære spil “Pokomon GO”, der er den hurtigst hentet App i Appstore. Ifølge webshoppen Coolpriser er andet populært tilbehør til iPhone i 2016 bl.a. headsets, den kendte selfiestang, covers og etuier. Det skal blive spændende at se, om Apple formår at holde spændingen oppe på samme måde, som de har gjort i tidligere år. Vi følger udviklingen.